JA T3 Framework

Fast. Flexible. Powerful

Άρθρα

Αποθήκευση στο ψυγείο

Ανάλογα με το είδος του κρέατος γίνεται και η αποθήκευση στο ψυγείο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο αποθήκευσης για να έχουμε καλά συντηρημένο το κρέας που αγοράζουμε.

Κοτόπουλο, εντόσθια, κιμάς: Αυτά τα κρέατα πρέπει να μπουν κατευθείαν στην κατάψυξη μόλις τα αγοράσουμε απο το κρεοπωλείο γιατί είναι ευπαθή είδη κρέατος.

Μοσχάρι, χοιρινό, αρνί :Αυτά τα είδη κρέατος πρέπει να τα βάζουμε σε μιά πιατέλα και να τα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και μετά να τα αποθηκεύσουμε στην συντήρηση του ψυγείου περίπου 3-8 ημέρες. ΠΡΟΣΟΧΗ : στο ψυγείο δεν τα βάζουμε ΠΟΤΕ τυλιγμένα σε χαρτί.

Δεν πλένουμε ποτέ το κρέας (με εξαίρεση το κοτόπουλο) γιατί φεύγουν τα υγρά του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφυδατωθεί. Ετσι το κρέας παθαίνει σήψη.

Το μόνο κρέας που πρέπει υποχρεωτικά να πλένουμε είναι το κοτόπουλο.

 

 
Βρίσκεστε εδώ: Home