JA T3 Framework

Fast. Flexible. Powerful

farma-historyb-small

Ένα κατάστημα, μια Φίρμα, μια Ιστορία....

Η ιστορία αρχίζει το 1934. Τότε ο Θρασύβουλος Χατζηνικολαϊδης,  παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη της Φάρμας, έρχεται  από την Σμύρνη της Μ. Ασίας στο Μοσχάτο και ιδρύει το πρώτο κρεοπωλείο στην οδό Ομήρου & Λίνδου. Το 1949 όταν και φτιάχτηκε η σημερινή Λεωφ. Μακρυγιάννη εγκαταστάθηκε στην σημερινή διεύθυνση. Τα δύο του παιδιά ο Γεώργιος και ο Γιάννης στέκονται δίπλα του και φέρνουν κρέατα από τις καλύτερες περιοχές της Ελλάδας: Τρίκαλα, Καρδίτσα, Τηνής. Το 1958 επεκτείνουν την επιχείρηση τους με ένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα. 

Η αγάπη για το επάγγελμα κάνει τον Θρασύβουλο γιο του Γιάννη να ασχοληθεί με το επάγγελμα αυτό. Εκτός από τις εμπειρίες που παίρνει από τον πατέρα του, προσπαθεί να καταρτισθεί περισσότερο πηγαίνοντας σε σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας. Παίρνει πιστοποίηση από την Λιμόζ της Γαλλίας για κοπή, εξειδίκευση και υγιεινομικό έλεγχο των κρεάτων. Επιπλέον επιλέγει τα καλύτερα κρέατα πηγαίνοντας μόνος του στα σφαγεία του Τυρνάβου της Ελλασώνας, Αμφίκλειας. Στο ίδιο διάστημα ανακαινίζει και ιδρύει τη Φάρμα Χατζηνικολαϊδη, ένα κρεοπωλείο πρώτυπο με μεγάλη εξειδίκευση.

Το 1998 παίρνει άδεια παρασκευαστηρίου σύμφωνα με το ΥΠ.ΑΡ.ΑΝΑΠ. σύστημα HACCP 2000 για να μπορούν οι καταναλωτές να αισθάνονται απόλυτα ασφαλής με τα κρέατα και τα παρασκευάσματα που παίρνουν για την οικογένειά τους.

Για τον ίδιο και για την οικογένεια Χατζηνικολαϊδη πρωταρχικός στόχος ήταν και είναι να φτάνει στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας κρέατα και παρασκευάσματα ποιοτικά, παραδοσιακά και προπάντων απόλυτα ασφαλή.

Για να ξεφύγουμε επιτέλους από τα συσκευασμένα με συντηρητικά όπως και τα κρέατα αμφιβόλου ποιότητας και φρεσκάδας.

 
Βρίσκεστε εδώ: Home